Consult tarieven

De kosten van het eerste consult bij rugklachten zijn € 80, vervolgconsulten zijn € 60.
Het houdingsconsult kost € 60.

Voor een injectie (gewrichtsinjectie al dan niet onder echogeleide) zijn de kosten € 100,00 inclusief consult.

Vergoedingen

Dokter Kist is arts musculoskeletale geneeskunde, registerlid RAMG en lid van de NVAMG. Kosten worden vergoed uit uw aanvullende verzekering. Een bijdrage uit uw eigen risico is bij vergoedingen uit de aanvullende verzekering niet van toepassing. Onze assistente heeft een lijst met alle verzekeraars met alle pakketten. Zij kan u vertellen hoeveel de vergoeding is. Bel 071-5175055

Hier vindt u het vergoedingenoverzicht per verzekeraar van uw verzekering  voor musculoskeletale geneeskunde, (zoek in de PDF naar uw eigen verzekering).

Bijna alle verzekeraars vergoeden een gedeelte van de gemaakte kosten indien u een aanvullende verzekering heeft . Dit is meestal een vast bedrag per behandeling of een percentage tussen de 50 en 100%. Als u zich voor meer informatie tot uw verzekeraar wendt, moet u vermelden dat u een arts voor musculoskeletale geneeskunde consulteert.

De kosten voor eventueel voorgeschreven medicatie (waaronder ook injectievloeistoffen) zijn niet inbegrepen in de consult kosten. Voor injectievloeistof wordt, net als voor andere medicatie, een recept uitgeschreven. De vergoeding daarvan loopt via uw apotheek en uw zorgverzekeraar; op dezelfde manier als andere medicijnen. Wel is er injectievloeistof op de praktijk aanwezig zodat er meteen een behandeling mogelijk is en u niet eerst naar apotheek hoeft.

 

 

Per 1 januari 2017 zullen er twee naamswijzigingen plaatsvinden.

sticker_rgb-msk

 

 

Nederlandse Vereniging van artsen voor OrthoManuele Geneeskunde (NVOMG) wordt:  Nederlandse Vereniging van Artsen voor Musculoskeletale Geneeskunde (NVAMG).

 

 

 

register-a-mg

 

Register OrthoManuele Geneeskunde (ROMG) wordt:  Register Artsen Musculoskeletale Geneeskunde (RAMG).

 

Helaas hebben nog niet alle zorgverzekeraars deze naamswijziging opgenomen in de polissen. Wanneer u een probleem heeft met declareren van nota’s dan kunt u contact opnemen met de NVAMG  telefoonnummer: 030-225 05 52 en vragen naar Danny de Beer.